Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wij zijn zeer verheugd om te kunnen aankondigen dat Brigitte Longueville opnieuw een yoga docentenopleiding in Europa zal geven. Deze keer in haar geboortestreek Oost-Vlaanderen in België.

Een docentenopleiding volg je om verschillende redenen en op verschillende momenten in je leven. Of het nu gaat om het versterken van je bestaande yogapraktijk, het verdiepen van kennis over de ‘alignment’ van het lichaam, of het opbouwen van zelfvertrouwen en kennis om een volwaardig leraar te worden – een opleiding tot yogaleraar is een ervaring die jouw leven zal transformeren.

Een gebalanceerde mix van restauratieve en therapeutische yoga laat je dieper in deze materie duiken: het begrijpen, het ervaren, en het voelen van een yogapraktijk als geheel. Met een duidelijke nadruk op de gezondheid en alignment van de wervelkolom zorgt Brigitte’s benadering ervoor dat elke student zich op zijn of haar lichaam afstemt en een dynamische persoonlijke groeiproces doormaakt. Tevens zal je leren hoe je tijdens het beoefenen van yoga jouw eigen lichaam kan beschermen en hoe je anderen helpt om problemen te voorkomen en genezen.

Een 200-uren opleiding volgens de Yoga Alliance RYT200 standaard
Na het succesvol afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat waarmee je je bij Yoga Alliance als RYT200 leraar kan registreren.

Leskalender
De opleiding bestaat uit 5 modules:

Module 1 – 25, 26 en 27 mei
Module 2 – 22, 23 en 24 juni
Module 3 – 27, 28 en 29 juli
Module 4 – 24, 25 en 26 augustus
Module 5 – 22, 23, 24, 25, 26 en 27 september*

De eerste 4 modules vinden plaats bij Puur-Yoga te Maldegem, de 5e module in het wonderschone Chateau Frandeux in de Ardennen.

Voor meer informatie ga naar: http://solstice-mexico.com/belgie2018