Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

[VOLBOEKT] In deze workshop doen we oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom, schouders en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. Je leert stress patronen los te laten en nodigt het lichaam uit zich te openen en te strekken. Na de workshop zal je voelen dat de spanning uit jouw rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Je krijgt meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van fysiek welzijn.

Door de BackMitra® te gebruiken begin je druk uit te oefenen op plaatsen van de wervelkolom waar er een excessieve kromming is. Door dit te doen zullen de wervels naar een nieuwe -beter uitgelijnde- positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug.

Dus wil je je houding verbeteren, heb je het gevoel dat je schouders naar voren staan? Of ben je moe en heb je last van nek- en rugpijn? Heb je last van stress? Laat dan Guy Hamaekers jou kennis laten maken met dit effectieve hulpmiddel bij het verbeteren van de lichaamshouding en het versterken van de rug. Bij dagelijks zo’n 10 tot 15 minuten oefenen zal je binnen enkele weken resultaat zien. Beetje bij beetje wordt je rug soepeler en keert je wervelkolom terug naar zijn natuurlijke kromming.

Deze workshop duurt tweeenhalf uur en na afloop staat er thee klaar en kun je, als je dat wilt, lekker bijkomen. Yoga ervaring is niet nodig.