Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In deze workshop doen wij oefeningen met de BackMitra® om de wervelkolom, schouders en het bekken te mobiliseren in combinatie met therapeutische yogahoudingen. We leren stress patronen los te laten en nodigen het lichaam uit zich te openen en te strekken. Na de workshop zal je voelen je dat de spanning uit jouw rug, nek, schouders en bekken verdwijnt. Je krijgt meer flexibiliteit, je lichaamshouding verbetert en daarmee ontstaat een gevoel van emotioneel en fysiek welzijn, van lichtheid en geluk.

Voor wie? De workshop is voor iedereen die zijn/haar lichaamshouding wil verbeteren, of last heeft van stress of een vermoeide rug, nek en schouders. Voor iedereen die meer wil leren over het gebruik van de BackMitra® om er zelf thuis mee aan de slag te gaan. Voor alle professionals die met de BackMitra® willen kennismaken en het mogelijke gebruik ervan in hun lessen/sessies willen evalueren., zowel beginners als gevorderden.

Door de BackMitra® te gebruiken begin je druk uit te oefenen op plaatsen van de wervelkolom waar er een excessieve kromming is. Door dit te doen zullen de wervels naar een nieuwe -beter uitgelijnde- positie bewegen en krijgen onderliggende spiergroepen de kans te ontspannen. Na enige tijd blijft de wervelkolom steeds langer in de nieuwe positie en keert je rug naar zijn natuurlijke gezonde toestand terug. Rugpijn is vaak een gevolg van een slecht uitgelijnde wervelkolom. Terwijl de rugspieren de slecht uitgelijnde wervels proberen te ondersteunen raken ze in een staat van permanente spanning. Wanneer dit gebeurt wordt de bloedstroom door het weefsel gehinderd waardoor de spier verhardt en begint pijn te doen. Door de uitlijning van de wervelkolom te verbeteren kunnen de rugspieren ontspannen, de bloedstroom verbetert en zal de rugpijn minder worden.

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant