Gratis publiciteit voor jouw BackMitra-evenementen!

Om een ​​sterkere communiteit te creëren, willen we je toegang geven tot ons platform om jouw BackMitra-evenementen te publiceren. Zo krijg je een groter publiek voor jouw evenementen met dit geweldige hulpmiddel!

Hoe werkt het?

  1. Als je er nog geen hebt, maak een account aan op https://backmitra.nl/mijn-account/

  2. Log in

  3. Ga naar https://backmitra.nl/evenementen-cursussen-trainingen/communiteit/voeg-toe

  4. Voeg jouw evenement toe door alle details in te vullen en vervolgens op de knop ‘voeg evenement toe’ te klikken. Let op! Gebruik alleen cijfers en een komma of punt in het veld voor de prijs. Dus ‘49,95’ of ‘59.00’ of ‘100’ maar niet ’49,- euro’ of ‘€ 69,50’ o.i.d. (zie ook De regels punt 3.).

  5. Na goedkeuring door één van onze teamleden verschijnt jouw evenement op https://backmitra.nl* en op https://backmitra.nl/evenementen-cursussen-trainingen/

* hier verschijnen steeds maximaal 9 evenementen.

De regels

  1. Deze gratis publiciteit is alleen bedoeld voor BackMitra-workshops, masterclasses of trainingen, niet voor reguliere lessen!

  2. Upload alleen afbeeldingen met een breedte van maximaal 668 pixels. Afbeeldingen kunnen in ‘liggend’-formaat zijn (bijvoorbeeld 668×480 pixels) of ‘staand’ (bijv. 668×800).

  3. Om misverstanden te voorkomen vermeld de prijs IN DE OMSCHRIJVING van het evenement. Voeg ook het valutasymbool en de afkorting toe ($ 39 USD, $ 25.50 CAD, € 49,95 EUR).

  4. Als het evenement om welke reden dan ook niet kan plaatsvinden, zorg er dan voor dat je het ook hier annuleert (https://backmitra.nl/evenementen-cursussen-trainingen/communiteit/lijst).


Publiceer je evenementen op Facebook?

Als je BackMitra als mede-organisator van je BackMitra-evenement toevoegt, verschijnt dit bij onze evenementen. Dat is extra publiciteit voor jouw evenement in de BackMitra-communiteit 🙂


Ben je een gecertificeerd BackMitra-docent?

Als je houder bent van een BackMitra® Trainer Level 1 of BackMitra® Trainer Foundations-certificaat, kan je genieten van verdere publiciteit met een link naar jouw persoonlijke profiel of naar de website van jouw studio op de BackMitra-communiteitspagina. Stuur ons een berichtje met jouw gegevens (Naam of studionaam, land, stad, de link naar een pagina waar vermeld staat dat er met de BackMitra gewerkt wordt en de soort evenementen dat je aanbiedt). Op die manier zien geïnteresseerden direct dat ze aan het goede adres zijn.