BackMitra® Workshops

met Guy Hamaekers

FAQ items aan het laden...

 

Naar mate we ouder worden voelen we vaak meer en meer de beperkingen die ons lichaam ons oplegt, we voelen hier en daar een ongemak, we krijgen kwaaltjes, ons lichaam wordt minder beweeglijk en we worden eerder moe. Ik ben er echter van overtuigd dat we allemaal de mogelijkheid in ons hebben om ons beter te voelen. Door op de juiste manier en met regelmaat met ons lichaam te werken kunnen we het gevoel van zwaarte en ongemak omzetten in een gevoel van lichtheid en energie.

Het energieniveau van ons lichaam wordt voor een groot deel bepaald door de conditie waarin de wervelkolom zich bevindt.

In deze workshops werken we niet alleen aan de beweeglijkheid, de soepelheid daarvan, maar ook aan het verbeteren van de lichaamshouding. Een verkeerde lichaamshouding is namelijk vaak de onderliggende oorzaak van problemen in rug, nek of schouders en blokkeert het vrij stromen van energie in ons lichaam.

Het verbeteren van de lichaamshouding betekent het herstellen van de natuurlijke krommingen van de wervelkolom. Door ons zittend bestaan, of door langdurig zwaar werk te verrichten in een verkeerde houding, verdwijnt vaak de natuurlijke holling van de onderrug en wordt juist de bolling van de bovenrug overdreven en komt het hoofd naar voren.

Om dit proces om te keren gaan we werken met de BackMitra, waarmee we directe druk uitoefenen op de wervelkolom. Door dit met regelmaat te doen kunnen we de houdingsstructuur ervan verbeteren, ongeacht onze leeftijd of lichamelijke gesteldheid.

Graag wil ik jou uitnodigen om samen met mij aan de gezondheid van jouw rug te werken 🙂

Hopelijk zie ik je in een van mijn workshops!

Met vriendelijke groet,
Guy Hamaekers

 

Neem contact op

Zou jij graag een BackMitra workshop met Guy Hamaekers in jouw studio of praktijkruimte willen hosten?

Stuur even een berichtje, dan prikken we zo spoedig mogelijk een datum.
Neem contact op

Aankomende workshops

 

Workshop archief