Disclaimer

Disclaimer
Het gebruik van de BackMitra en/of het BackMitra Kussen is voor eigen risico. BackToolz als eigenaar van backmitra.nl, en alle medewerkers verbonden aan BackToolz / backmitra.nl zijn niet aansprakelijk voor enig letsel of schade van een fysieke, mentale of financiële aard. Neem vóór gebruik van de BackMitra en/of het BackMitra Kussen contact op met uw huisarts of erkend therapeut.

Productinformatie en -verzorging

Materiaal
De BackMitra en het BackMitra Kussen worden vervaardigd in de E.U. van “food-grade” hypo-allergeen schuimrubber waarin geen weekmakers gebruikt zijn. Het is veilig bij gebruik in direct kontakt met de huid.

Verzorging en opslag
Bewaar de BackMitra en het BackMitra Kussen in horizontale positie op een vlakke ondergrond, zodanig dat er geen voorwerpen bovenop of tegenaan liggen.

De BackMitra en het BackMitra Kussen dienen uitsluitend te worden gereinigd met koud water en zeep. Ontsmetten kan veilig gedaan worden met alcohol 70%, isopropyl-alcohol 70% of waterstofperoxide 12%. Het gebruik van andere chemicaliën wordt afgeraden.

Bij blootstelling aan hoge temperaturen kunnen de BackMitra en het BackMitra Kussen blijvend vervormen. Laat ze bijvoorbeeld niet in uw auto liggen tijdens warm weer of in de buurt van een kachel of verwarming.

Schade veroorzaakt door slechte verzorging valt niet binnen de garantie.