Disclaimer

Disclaimer
Het gebruik van de BackMitra en/of het BackMitra Kussen is voor eigen risico. BackToolz als eigenaar van backmitra.nl, en alle medewerkers verbonden aan BackToolz / backmitra.nl zijn niet aansprakelijk voor enig letsel of schade van een fysieke, mentale of financiële aard. Neem vóór gebruik van de BackMitra en/of het BackMitra Kussen contact op met uw huisarts of erkend therapeut.

Productinformatie en -verzorging

  Materiaal
De BackMitra en het BackMitra Kussen worden vervaardigd in de E.U. van “food-grade” hypo-allergeen schuimrubber waarin geen giftige weekmakers gebruikt zijn. Dit type schuimrubber is volledig veilig bij gebruik in direct kontakt met de huid.

Verzorging en opslag

  • Bewaar de BackMitra en het BackMitra Kussen in horizontale positie op een vlakke ondergrond, zodanig dat er geen voorwerpen bovenop of tegenaan liggen.
  • Bij blootstelling aan hoge temperaturen kunnen de BackMitra en het BackMitra Kussen blijvend vervormen. Laat ze bijvoorbeeld niet in uw auto liggen tijdens warm weer of in de buurt van een kachel of verwarming.

Reiniging en ontsmetten

  • De BackMitra en het BackMitra Kussen dienen uitsluitend te worden gereinigd met koud water en zeep. Hoe kan ik de BackMitra reinigen
  • Ontsmetten kan veilig gedaan worden met alcohol 70%, isopropyl-alcohol 70% of waterstofperoxide 12%. Het gebruik van andere chemicaliën wordt sterk afgeraden.

Schade veroorzaakt door slechte verzorging, of schade veroorzaakt door het reinigen met andere chemicaliën dan hierboven vernoemd, valt niet binnen de garantie.